Latest post of the previous page:
Gdzie?padaPada pisze:Łatwiej znaleźć DMT, a to prawie to samo. Ale nie wiem, nie brałem, nie namawiam, nie znam się.Preissenberg pisze:Sam muszę kiedyś skądś to wytrzasnąć.
raki zimująPreissenberg pisze:Gdzie?padaPada pisze:Łatwiej znaleźć DMT, a to prawie to samo. Ale nie wiem, nie brałem, nie namawiam, nie znam się.Preissenberg pisze:Sam muszę kiedyś skądś to wytrzasnąć.
pogadaj z ćpunami na odwyku - zwłaszcza z tymi którzy walili dragi by wspomóc swoje moce twórcze.Grabarz pisze: Odrzućcie wreszcie myśli typu: "narkotyk = zło wcielone, dzieło Szatana itp."
Nie. Istnieją oczywiście w Internecie "przepisy" podające jako jeden ze składników tytoń czy kawę, ale albo ich autorami są ludzie którzy kompletnie nie widzą co piszą, albo jacyś złośliwcy. "Herbata" z trzech papierosów może zabić dużego psa, a wyciągu wodnego z tytoniu używa się do zwalczania szkodników... Czajura to normalna, czarna herbata, tyle, że w takim stężeniu, że nieprzyzwyczajony po kilku łykach wymiotuje, albo leci na kibel ( albo jedno i drugie). Czajurę pije się ze wspólnego naczynia, po dwa łyki, kiedy na dnie zostanie mniej więcej 1/5 ( Rosjanie nazywają to "złodziejską piątką") płynu, ma on takie stężenie, że najbardziej wprawni garownicy czerwienieją na twarzy po łyknięciu. Picie czajury ( przynajmniej w Rosji, jeśli chodzi o polskie realia to orientuję się średnio), obudowane jest wieloma rytuałami które umożliwiaja przeżycie tej... ekhmm... przygody, no i zbrataniu się ludzi siedzących pod jedną celą. "Czefirzyć" można tylko z zaufanymi, bo napój ten powoduje szybko gadatliwość.Opar pisze:Navajero, a czy więzienna czajura nie miała jakichś dodatków? Tytoniu czy czegoś? Przynajmniej ja tak słyszałem.
Jeden z członków zorganizowanej grupy przestępczej w USA uciekł z więzienia, dzięki takiemu oto manewrowi. W szklance wody zaparzył tytoń z paczki papierosów, po czym wypił to. Zabrali go karetką, którą przechwycili po drodze jego koledzy odbijając go. Gość całą akcję przeżył. Więc może nie jest tak źle, z tym tytoniem.Navajero pisze:"Herbata" z trzech papierosów może zabić dużego psa
5-6 dawek śmiertelnych.Wilczek pisze: Jeden z członków zorganizowanej grupy przestępczej w USA uciekł z więzienia, dzięki takiemu oto manewrowi. W szklance wody zaparzył tytoń z paczki papierosów, po czym wypił to.