Do przodu, kurde frak! :)

1
Nie zauważam gradacji młodych pisarzy dlatego, że moze zbyt nieuważnie czytam forum. Od początku jednak śledziłem z uwagą poczynania jednego z moich kolegów w sieci.
To Faux, którego znacie.
Koleś, któren z zakompleksionego i młodego chłopca przeszedł kawał naprawdę długiej i owocnej drogi. Dziś jest dorosłym, dojrzałym mężczyzną, który jest odpowiedzialny i... moim zdaniem... jeszcze nam wiele pokaże, jako amatorski pisarz. Wiele powodzenia, F! :)
A wy, drodzy użytkownicy? Kogo podalibyście, jako tak postępującą osobę? tak bardzo rozwijającą się podczas rozmów o uwagach i o krytyce? Osobę, która rozwija się po uwagach na tymże forum?
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll

2
Ja podaję siebie.

....

Hahahaha, żart :D
Każdego ranka, każdej nocy
Dla męki ktoś na świat przychodzi.
Jedni się rodzą dla radości,
Inni dla nocy i ciemności.

Wieczność kocha dzieła czasu.

– William Blake

4
Nie no, dobra, teraz już nie żartuję. Podaję siebie jako przykład. Możecie mi nie wierzyć - wasza sprawa - ale bardzo się rozwinęłam ostatnio. Andrzej może to potwierdzić ;)

– William Blake

6
Sraki.
A jakiego tutaj mamy Andrzeja, hę? Tylko jednego.^^

– William Blake

8
Chodziło mi o Andrzeja P. :P

– William Blake

9
A mnie o Andrzeja nie chodziło. Andrzej Pilipiuk już stał się Piszarzem. Nie chodziło mnie też o pisanie o nas samych, o czym doskonale wiesz. Mogę napisać o sobie, ale wolę napisać o kimś, kto więcej wniesie dla literatury.
O kim Ty napiszesz??
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll

10
Serena pisze:Nie no, dobra, teraz już nie żartuję. Podaję siebie jako przykład. Możecie mi nie wierzyć - wasza sprawa - ale bardzo się rozwinęłam ostatnio. Andrzej może to potwierdzić ;)
A to nieładnie, tak się wciąż i wciąż, i wciąż podczepiać pod Andrzeja. W końcu może nie wytrzymać i.... :)
Mówcie mi Pegasus :)
Miłek z Czarnego Lasu http://tvsfa.com/index.php/milek-z-czarnego-lasu/ FB: https://www.facebook.com/romek.pawlak

12
Faux jak to przeczyta, to się zarumieni. Ale faktycznie, gdybym miał kogoś podać, podałbym jego. Co prawda nie mam z nim kontaktu poza forum, a i na forum nie często rozmawiamy, ale widać, że coś robi i małymi kroczkami pnie się w górę. Życzę mu jak najlepiej i NIE SPOCZYWAJ NA LAURACH ! :D
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3pcp0_user6.jpg[/img]
----------------------------------------------------------------------
[img]http://www.cdaction.pl/userbar/strona/userbar/15j3phuz_userbar(2)b.jpg[/img]

13
Serena pisze:Sraki.
Za to powinno być upomnienie od moda. Ale tutejsi modzi działają nierówno, wyrywkowo.
Tak się nie odnosimy do siebie.

[ Dodano: Pią 25 Mar, 2011 ]
Spójrzcie na ten przykład. Mój ojciec kompletnie we mnie nie wierzy. Mimo, że idzie mi ciężko napisać cokolwiek, on w dodatku, zamiast mnie wspierać, totalnie dobija. Dziś mi powiedział: "Prędzej mi tu (wskazał na dłoń) urośnie kaktus nim ty napiszesz książkę". Na temat mojego ojca wolę więcej się nie wypowiadać. Moje relacje z nim wyglądają nieciekawie. Sam fakt takiego pesymizmu wdeptuje mnie w dno.

[ Dodano: Pią 25 Mar, 2011 ]
Faux sukcesywnie się rozwija czego dowodem są napisane przezeń teksty. Ale niechże napisze wreszcie jakieś naprawdę dobre, konkretne opowiadanie!

14
Preissenberg pisze:Mój ojciec kompletnie we mnie nie wierzy.
Moi wierzą we mnie za bardzo, więc im nigdy wprost nie powiedziałam, że piszę.
Jeszcze by sobie zażyczyli przeczytać moje teksty... ;)

Preiss, jeżeli wiesz, że u ojca wsparcia nie otrzymasz, to go tam nie szukaj. :)
Siłę i motywację trzeba znaleźć w sobie. Piszemy przecież, bo to lubimy, prawda? :)

Wracam do tematu.
Mam kilka swoich typów - osoby, które już teraz nieźle piszą, ich historie są ciekawe i lubię je czytać. Ale nie jestem pewna czy to dobry pomysł podawać tu nicki. :D

Ach i podziwiam użytkowników, którzy biorą udział w bitwach. :D
Napisać tekst na zawołanie, na "obcy" tytuł.
Trzeba mieć głowę, pomysły i odwagę!

;)

15
ancepa pisze:Preiss, jeżeli wiesz, że u ojca wsparcia nie otrzymasz, to go tam nie szukaj.
A czy napisałem, że szukam go u niego? Nie. Ale przydałoby się.
ancepa pisze:Siłę i motywację trzeba znaleźć w sobie. Piszemy przecież, bo to lubimy, prawda?
Nieprawda. Może ty tak robisz, u mnie jest inaczej. Zazwyczaj nie zostaje się dobrym pisarzem tylko dlatego, że "lubi się pisać". To o wiele głębsza sprawa, dlaczego piszemy. Koniec off topu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kreatorium”