witam
dzisiaj zarejestrowałem się na tym zacnym forum przede wszystkim aby dowiedzieć się więcej na temat twórczości pana Adama P. vel Navajero

. Z góry przepraszam jeśli zadam pytania które już się pojawiały ale ilość stron do przejrzenia i brak czasu zmusza mnie do pójścia na łatwiznę.
Na wstępie trochę słów uznania dla twórczości - dotychczasowe wydania bardzo mnie zachwyciły - jako całokształt- owszem czasami trochę przerysowane postaci i przewidywalne zwroty akcji - zwłaszcza uśmiercanie kobiet :-) (mam kilka uwag ale może kiedyś będzie okazja porozmawiać/ pisać na prive) ale za to mocną stroną są wplecione wątki alchemiczne, militarne, długowieczność etc.
W związku z tym mam kilka pytań odnośnie planów literackich:
1. czy będzie kontynuacja Wilczego Legionu?
2. czy będzie kontynuacja przygód Korpackiego - głównie chodzi mi o wątek "nieśmiertelnych"?
3. czy Demony Leningradu (niestety nie miałem okazji czytać opowiadania) będzie powiązany z wątkiem "nieśmiertelnych" i kanibalizmu z Białych Nocy?
4. czy ma Pan już jakiś "harmonogram" prac na kolejne 5 lat czy to raczej będzie spontaniczna twórczość?
Pozdrawiam serdecznie i czekam na wrześniową premierę.