Witam :-)

1
więc tak,

Kaśka jestem :-) Lat 17. Chwiejna, niezdecydowana, niestała. Uwielbiam pisać i spać chociaż przeważnie nie mam na to czasu ;-) A teraz, jak co roku o tej porze czekam na wakacje. I słońce. I deszcz.

pozdrawiam,

Przepraszam, że nie przedstawiłam się na samym początku. Zapomniałam zupełnie, mam nadzieję, że wybaczycie ;-)

3
W imię Pióra, i Książki, i Wyobraźni świętej rozgrzeszam Cię droga Calandile. Zmierzaj drogą Jasnej Strony Pisania!

I witać też witam, a jakże.

A niech będzie, że i pozdrawiać, też pozdrawiam!
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

4
witaj 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Hellou, musisz mi wybaczyc za ostrzeżenie, ale uważam, że po to jest regulamin aby sie przestrzegać do niego ;)
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

7
No to i ja cię witam.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

8
Hah ale gafa XD "pozna pora byla" XD
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

9
Cholera, ja też aż podskoczyłem na fotelu, kiedy przeczytałem "żeby się do niego przestrzegać".

Ja jednak zboczony jestem.

Skoro już tu jestem [Nine łaskawy]:

Witaj Calandile.

Pozwól (a jakże) że zapytam - czym się zajmujesz oprócz pisania, spania i nauki? W sensie - czym tak naprawdę sie zajmujesz?

I skąd ten nick? Jakoś mi tak celtykami czuć. ładnie.
Pozdrawiam
Nine

Dziewięć Języków - blog fantastyczny
Portfolio online

10
Czym się tak naprawdę zajmuję ?

Naprawdę, to nie mam czasu na nic poza szkołą i spaniem. Zajmować, niczym się na tyle intensywnie/poważnie nie zajmuję, żeby to jakkolwiek nazwać. Wiecznie brakuje mi czasu, no i przyznaję chęci. żyję sobie po prostu. Wegetuję na codzień ; -)

a nick jest zupełnie przypadkowy ;-) Naprawdę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”