więc tak,
Kaśka jestem :-) Lat 17. Chwiejna, niezdecydowana, niestała. Uwielbiam pisać i spać chociaż przeważnie nie mam na to czasu ;-) A teraz, jak co roku o tej porze czekam na wakacje. I słońce. I deszcz.
pozdrawiam,
Przepraszam, że nie przedstawiłam się na samym początku. Zapomniałam zupełnie, mam nadzieję, że wybaczycie ;-)
5
Hellou, musisz mi wybaczyc za ostrzeżenie, ale uważam, że po to jest regulamin aby sie przestrzegać do niego 

Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.
Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.
Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.
9
Cholera, ja też aż podskoczyłem na fotelu, kiedy przeczytałem "żeby się do niego przestrzegać".
Ja jednak zboczony jestem.
Skoro już tu jestem [Nine łaskawy]:
Witaj Calandile.
Pozwól (a jakże) że zapytam - czym się zajmujesz oprócz pisania, spania i nauki? W sensie - czym tak naprawdę sie zajmujesz?
I skąd ten nick? Jakoś mi tak celtykami czuć. ładnie.
Ja jednak zboczony jestem.
Skoro już tu jestem [Nine łaskawy]:
Witaj Calandile.
Pozwól (a jakże) że zapytam - czym się zajmujesz oprócz pisania, spania i nauki? W sensie - czym tak naprawdę sie zajmujesz?
I skąd ten nick? Jakoś mi tak celtykami czuć. ładnie.
10
Czym się tak naprawdę zajmuję ?
Naprawdę, to nie mam czasu na nic poza szkołą i spaniem. Zajmować, niczym się na tyle intensywnie/poważnie nie zajmuję, żeby to jakkolwiek nazwać. Wiecznie brakuje mi czasu, no i przyznaję chęci. żyję sobie po prostu. Wegetuję na codzień ; -)
a nick jest zupełnie przypadkowy ;-) Naprawdę.
Naprawdę, to nie mam czasu na nic poza szkołą i spaniem. Zajmować, niczym się na tyle intensywnie/poważnie nie zajmuję, żeby to jakkolwiek nazwać. Wiecznie brakuje mi czasu, no i przyznaję chęci. żyję sobie po prostu. Wegetuję na codzień ; -)
a nick jest zupełnie przypadkowy ;-) Naprawdę.