Latest post of the previous page:
A więc sprawdziłem:Miesiąc dodatkowy, tzw. drugi addaru w kalendarzu babilońskim hehe... ;P
Trzynasty miesiąckuba1313 pisze:A więc sprawdziłem:
Miesiąc dodatkowy, tzw. drugi addaru w kalendarzu babilońskim hehe... ;P
Zgadzam się. Tak samo jak problemem natury psychicznej jest przymus odpowiadania na bzdurne tematy, niemające niczego wspólnego z pisaniem, a który to przymus najwyraźniej odczuwają pisarze.kundel bury pisze:To problem natury psychicznej.
Tylko czasem, przeważnie wieczoramipadaPada pisze:Zgadzam się. Tak samo jak problemem natury psychicznej jest przymus odpowiadania na bzdurne tematy, niemające niczego wspólnego z pisaniem, a który to przymus najwyraźniej odczuwają pisarze.kundel bury pisze:To problem natury psychicznej.
Jak to co? Nie uważam się za pisarza.Romek Pawlak pisze: Nb. to co tu robisz?
"Czasami człowiek musi, bo inaczej się udusi."Tylko czasem, przeważnie wieczorami
Spoko, spoko. Po prostu Ci sugerujemy, żebyś nie tracił czasu na pierdoły. A to o co pytasz, to pierdoły. Twoją robotą jest pisać.Pilif pisze:o gdzie pytać o sprawy związane z pisaniem i wydawaniem książek? Na forum działkowców? :?:
Romku, przecież Ci tłumaczyłem już kto to jest pisarz.Romek Pawlak pisze: Takie czasy, że pisarz powinien się orientować w kwestiach wydawniczych.
Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”