Luka w pamięci pisze:Albo po prostu Faux wygrzebał takie perełki, jak Ninetongues, Gendek i Porcellina, o których pewnie pierwszy raz słyszycie.
Luko, już na początku Turnieju wspominałem, że w wśród uczestników znajdą się osoby obecnie aktywne, jak i takie, których dawno nie widzieliście tu/nie znacie. I widzę, do czego zmierzasz, ale nie musisz tego udowadniać, bo od początku też mówiłem, że możecie traktować to wydarzenie jako maksymalnie subiektywne. Faux zapytał się, kto najlepiej pisze na Wery, przeczytał o pomyśle bitew anonimowych i stworzył swój Turniej z pomocą niezastąpionych osób, o których wspomnę w podsumowaniu. Oczywiście konsultowałem się z Weryfikatorami, obecnymi, jak i tymi, których nie mieliście przyjemności poznać, i nie tylko z nimi. Popytałem dużo osób, jednak wybrałem swoją ósemkę; według mnie zdała egzamin i już teraz mogę im dziękować za wzięcie udziału.

Ale Turniej nie powstałby, gdyby nie mega, giga, extra, fullwypas, zajwielkie wsparcie pewnej znanej Wam użytkowniczki... O tym potem.
Założę zaraz temat zgadywankowy i zaczniemy zgadywać płci. :>