Pogawędźmy!
 Pogawędźmy!Dla porządku:
A: eworm
B: SkySlayer
C: Alan
D: Daywayfarer
E: uthModar
F: zorck
G: mamika6
H: Łasic
_________
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
 Pogawędźmy!
 Pogawędźmy!

Wszystkiego najlepszego początkowo liczyło sobie 40k i było dużo grubsza historią, ale udało mi się powywalać "kilka" rzeczy. Zrezygnowanie z wyjaśnień tego i owego też pomogło
 Wszystkiego najlepszego początkowo liczyło sobie 40k i było dużo grubsza historią, ale udało mi się powywalać "kilka" rzeczy. Zrezygnowanie z wyjaśnień tego i owego też pomogło  We W górę miecze udało się zmieścić dzięki zapisowi w formie dziennika, gdzie mogłam lecieć po prostu fragmentami. W ostatnim tekście poległam. Udało się zejść do 25k, które już przypominały sieczkę fabuły, poniżej wychodziły już po prostu głupoty, a wycinanie kolejnych scen wymagało przerabiania reszty. Ale walczyłam z tekstem dzielnie, do godziny do terminu <znów się rumieni> Uf.
 We W górę miecze udało się zmieścić dzięki zapisowi w formie dziennika, gdzie mogłam lecieć po prostu fragmentami. W ostatnim tekście poległam. Udało się zejść do 25k, które już przypominały sieczkę fabuły, poniżej wychodziły już po prostu głupoty, a wycinanie kolejnych scen wymagało przerabiania reszty. Ale walczyłam z tekstem dzielnie, do godziny do terminu <znów się rumieni> Uf.

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2012”