W sumie nie jestem pewien, czy są potrzebne jakieś uprawnienia do pisania w tym dziale (za długo mnie nie było

Te znaczki to tzw. "długie spacje" (w każdym razie istnieją pod taką nazwą w zaawansowanych edytorach teksu jak Word, czy Write z OpenOffice'a). żeby takie coś sie pojawiło, należy wklepać w oknie pisania postu tam, gdzie miałoby być wcięcie trzy razy:
&#XXXX; (zamiast XXXX wpiszcie 8195 - musiałem tak zrobić, bo inaczej podmienia na spacje)
Wiem, ze ta droga jest trochę żmudna, więc mam pewną poradę (odniosę ją w stosunku do Worda, ale i w OpenOffice'ie powinno zadziałać).
1. Piszemy tekst normalnie, niczym się nie przejmując.
2. Zakończony już tekst wklejamy do Notatnika.
3. Przygotowujemy w Wordzie drugi dokument, w którym wstawiamy trzy długie spacje (Wstaw->Symbol->Znaki specjalne) i najlepiej, żeby po nich była jakaś litera (by nie zaznaczyć przypadkiem czwartego znaczku - "końca tekstu")
4. Teraz zaznaczamy w Notatniku jakiś znak tabulacji i kopiujemy go. Następnie wchodzimy do Edycja->Zamień i w polu "Znajdź" wklejamy nasz tabulator (nie należy się przejmować, że pojawi się 'krzaczek").
5. Teraz kopiujemy w Wordzie te trzy długie spacje i wklejamy w Notatniku w Oknie zamieniania w polu "Zamień".
6. Wystarczy kliknąć teraz "Zamień wszystko" i... zamiast tabulatorów mamy straszne prostokąciki. Wszystko jest w porządku - taki tekst możecie już wkleić na forum, a ono samo wstawi ostępy.
Mam nadzieję, że się to przyda.

PS Jakby tekst był za długi i Notatnik odmówiłby współpracy, spróbujcie z WordPadem. Jeszcze na nim tego nie próbowałem ale powinno działać.
PPS Przyznam sie bez bicia, ze nie do końca sprawdziłem ten bajer. W FireFoxie działa bez zarzutu i nie przyszło mi do głowy, że inaczej może być z IE (chyba za bardzo wierzę w ludzi

:oops: :oops: :oops: