Marcin Dolecki pisze:Jak odbiorę kompa z naprawy, to posłucham

Mam wielką słabość do rosyjskich pieśni.
to jakim cudem ci ten text chodzi po głowie??
bez melodii, po polsku ci chodzi po glowie?
Godhand pisze:Zostań sławna i bogata. A potem w ślady Depardieu, czy innego Segala.
zaraz, zaraz, nie leć po bandzie ;-)
depardieu wykazał się powazną indolencją umysłowa, biorąc za dobra monetę to, co mu o putinie i rosji opowiadalil, poza tym to lewak jest, nie mozna oczekiwac po nim jakiś błyskotliwych wypowiedzi ani racjonalnych działań, a segal wcale nie jest lepszy, chociaż to trochę inny poziom relacji, bo z putinem łączy go zamiłowanie do sztuk walk (chociaz coś mi sie wydaje, że stevena władymir władymirowicz w sekundę by załatwił :-D ).
marcin pisze: w systemach demokratycznych było zdecydowanie mniej zbrodni niż w innych (pomijam przypadki, gdy w sposób demokratyczny doszli do władzy ludzie, którzy stali się dyktatorami).
być moze w założeniach demokratycznych wszystko jest ok, ale w sumie załozenia socjalistyczne też były piękne, z tym, że system, w jakim nam przyszło żyć nie jest dobry, a mówienie, ze jest najlepszy z najgorszych, to marna pociecha, vide polska scena polityczna.
andrzej pisze:ravva pisze:Andrzej Pilipiuk pisze: I nigdy nie umiałem gadać z dziewczynami - jak Storm
oj, nie przesadzaj, widziałam cię w warszawskim empiku, spokojnie sobie poradziłeś, chociaż faktycznie fanki majtek przez głowe nie ściągały.
a po co miały ściągać!? Na mnie za małe, a poza tym nie chodzę w "dziewczyńskich".

ja o rozmowie, a ten damskie gacie mierzy...
a w kwestii pisania pod pseudonimem - nie mam doświadczenia andrzejowego, ale kilka fajnych kawałków, które napisałam własnie pod innym nickiem, przepadło teraz jak złoty sen, bo az mi głupio się przyznac, ze to ja.
no i musze meża przydusić, zeby serwer na nogi postawił, bo przy okazji mail się wywalił, więc kolejny kłopot.
imo - zawracanie głowy z tym pisaniem jako ktos inny.