Latest post of the previous page:
Jak najbardziej. Znalazłeś niszę i target Super.kuba1313 pisze:Także teraz w modzie są produkty ekologiczne

A teraz zrób to samo na legala.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Jak najbardziej. Znalazłeś niszę i target Super.kuba1313 pisze:Także teraz w modzie są produkty ekologiczne
Grimzon pisze:padaPada napisał/a:
I nagle okazuje się że podatki zjadają zyski
Podatek jako taki odprowadzam - jak się nadarzy okazja, żeby się gdzieś wystawić, to płacę placoweRomek Pawlak pisze:Myślę, że patrolerzy z Urzędu Skarbowego, czytający to forum, już namierzają kolejną ofiarę
Dzięki. Szczerze zastanawim się nad czymś takim. Tym bardziej, że robię jeszcze eko-masło, sery, twarogi, wędliny, smalec, kiełbasy, maślanki itp.padaPada pisze:Jak najbardziej. Znalazłeś niszę i target Super.kuba1313 pisze:Także teraz w modzie są produkty ekologiczne
już chyba ustaliliśmy?witanet pisze: Jak wydać książkę
podpowie Ci
sorry - ale sam pokazałeś ze nie masz.witanet pisze:A skąd wiesz czy mam pojęcie czy nie.
Cool przytyk, mój ólóbiony - bo to "coś", ach nie! - napiszmy jak się należy z dużego fontaBo co , to że wydałeś coś
"Cię" - piszemy raczej wielką literą i nie zapominajmy o ogonku przy "ę".uprawnia cie do mieszania ludzi z błotem.
ech, nie.Trochę szacunku.
Mógłbyś rozwinąć tę myśl? Ja prawdę mówiąc myślałem kiedyś delikatnie o tej szkole, ale mniej więcej do tego samego momentuByła tez próba stworzenia szkoły pisarzy przy UJ - aczkolwiek jak zobaczyłem listę wykładowców to zastanawiałem się czy mam się śmiać czy lepiej złożyć CV