Latest post of the previous page:
I to jest receptaLady Kier pisze:jak chłopak programista zaczyna mi tłumaczyć kody i wtedy moje myśli uciekają jak oszalałe w stronę wymyślania fabuły :-)

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
I to jest receptaLady Kier pisze:jak chłopak programista zaczyna mi tłumaczyć kody i wtedy moje myśli uciekają jak oszalałe w stronę wymyślania fabuły :-)
Co męczyło? Czas teraźniejszy, trzecia osoba czy jedno i drugie? I kogo, Ciebie jako pisarza czy przewidziałaś, że potencjalnego czytelnika? Mnie najbardziej w lekturze denerwuje teraźniejszy i pierwsza osoba, a pisać najbardziej lubię w trzeciej w przeszłym... Jak to wygląda u Ciebie?ithilhin pisze:Najpierw był czas teraźniejszy, trzecia osoba - ale to męczyło chyba na dłuższą metę.
Co jest słodsze od miodu? - Prywatna rozmowa.
Co jest czarniejsze od kruka? - Śmierć.
Co jest bielsze od śniegu? - Prawda.
Co jest szybsze od wiatru? - Myśl.
Co jest ostrzejsze od miecza? - Zrozumienie.
Co jest bardziej beztroskie od iskry? Serce dziewczyny miedzy dwoma kochankami.
Ciekawy pomysł. Trzymam kciuki za jego sfinalizowanie.ithilhin pisze:Zagadki to taki projekt napisania sześciu miniaturek, każda zainspirowana jedną zagadką celtycką.
Zapowiada się jakiś erotyk?Co jest bardziej beztroskie od iskry? Serce dziewczyny miedzy dwoma kochankami.
O, byłem. Prawie nic tam nie ma.ithilhin pisze:Ja je nazywam zagadkami wyspy Skye
Ja się kiedyś wybiorę. Na pewno.Erythrocebus pisze:O, byłem. Prawie nic tam nie ma.ithilhin pisze:Ja je nazywam zagadkami wyspy Skye
Ale ładnie.
Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”