181

Latest post of the previous page:

uprzednio usuwając wszelkie informację mogące identyfikować autorów.
To masz!
To ze mnie NIC nie zostanie ;)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

182
Ciekawe ile dostaniesz. :)
Baribal pisze:Uczestnicy przesyłają drabbla do moderatora
A, i wybierz sobie moderatora! :D (Coraz mniejszy wybór :P )

183
Wczoraj i dzisiaj łącznie 6603 znaków do Pustaka, który pustakiem już nie będzie.
A, i wybierz sobie moderatora! :D (Coraz mniejszy wybór :P )
Myślałem, by Tobie zaproponować ten zaszczyt. ;)

185
Po kilku dniach bez żadnych literackich postępów, doszedłem do wniosku, że maratonu przejść powinien w stan hibernacji. W sytuacji, kiedy nie mam zupełnie pomysłów na cokolwiek, a te pomysły, które już przyjdą są do niczego, codzienne zwracanie informacji o braków postępów będzie przynosiło skutek odwrotny od zamierzonego. Stąd też przerwa w maratonie, przerwa w poważniejszych projektach, jedynie powrót do szkoły i uczenie się podstaw.

Dziękuję wszystkim, którzy dotychczas współuczestniczyli w moich literackich wysiłkach, bardzo wiele to dla mnie znaczy. :)

186
Jakaśmodaczyco?
W każdym razie ja, jak zawsze, ślę myśli twórcze, a wspierające.
Powodzenia!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

187
Bari, odpocznij i nabierz sił. Bendziem czekać ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

189
Lubię to.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

191
Nadal to lubię.
gosia

Obrazek

192
Liczba trzy to obsesja równie praindoeuropejska jak językowe koneksje imienia "Andrzej". A jako, że piszę w języku, który miał praindoeuropejskiego pradziada, to szczególne znaczenie przypisuje temu, że jestem w jednej trzeciej mojego wielkiego drabblowego planu.
Równie dobrze jednak, moja indoeuropejska obsesja trójkami może brać się z tego, że na drugie mam Andrzej, z rodu Andrzejów i Januszów.

Stąd ta archeologia, której by nie było. :D

Wróć do „Maraton pisarski”