Latest post of the previous page:
Na stronie konkursowej pisze, że nadesłano 90 prac.
Czyli (klik, klik w exelu) wychodzi że 9 tych dziesiątek.
Jutro się dowiem, czy będę w top 50. Jak na tyle prac, to będzie chyba sukces (opić, czy nie opić?).
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Na stronie konkursowej pisze, że nadesłano 90 prac.
"dziecko jest dziecko, a wypic zawsze można" :-Pnamrasit pisze:Jutro się dowiem, czy będę w top 50. Jak na tyle prac, to będzie chyba sukces (opić, czy nie opić?).
Ale czemu tak oszczędnie? Opić dziś TOP60, jutro TOP50, pojutrze...Namrasit pisze:Jutro się dowiem, czy będę w top 50. Jak na tyle prac, to będzie chyba sukces (opić, czy nie opić?).
Ja twardo trzymam kciuki za moje miejsce w top 5. Obawiam się, że powoli zaczyna to już podpadać pod zaklianie rzeczywistości, ale kaman! Wierzę w mój tekst! :!: A opublikowanych zostało już 30 miejsc, czyli - jak łatwo policzyć 1/3 stawki.Namrasit pisze: Jutro się dowiem, czy będę w top 50. Jak na tyle prac, to będzie chyba sukces (opić, czy nie opić?).
Na razie liczę na wykonanie planu maksimum
Raczej więcej, jak zachwycenie, to 3x10, opowiadanie ok, to tak pewnie z 6-8, a jak nie w czyimś stylu, ale poprawne, to pewnie 5. Czyli lekko ponad 40. Czyli sporo bo średnio 8 na jurora.szopen pisze: Na razie liczę na wykonanie planu maksimum
Ciekawostka: na czterech facetów, trzech było zachwyconych, jeden uznał opowiadanie za OK. Jedyna próbna czytelniczka powiedziała, że nie w jej stylu i ją nudziło. Biorąc pod uwagę skład jury, oznaczałoby to powiedzmy 35 punktów, czyli trochę mało...
Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”