Latest post of the previous page:
to jest stare napisałem to rok temu, i nadodatek mój pop*******ny brat to wysłał wczoraj ****(sorka za wólgaryzmDodane po 59 sekundach:
filmem nierozumiem
in_absentia pisze:Niech mnie ktoś obudzi. Tacy ludzie nie mogą istnieć. Nikt nie popełnia Aż TAKICH błędów.

królestwo było bezbronne, bez jedzenia i ludzi do walki niemiało jak sie bronić
i napieraj na niego
owiną go w skury
KRóLESTWO TRZECH WIESZ

A wiecie? Wpadłem sobie na taki pomysł. łukasz skoro robisz aż tyle błędów, w sumie to wszedzie i na każdym kroku. To po jakiego się uczyć ortgrafi? Jak na przykład chcesz napisac kura, to normalnie napisałbyś "kóra" więc tylko napisz odwrotnie niż myslisz że jest dobrze i napiszez dobrze... A nie.. 15 lat? To nie, stanowczo zbyt skomplikowane
 A wiecie? Wpadłem sobie na taki pomysł. łukasz skoro robisz aż tyle błędów, w sumie to wszedzie i na każdym kroku. To po jakiego się uczyć ortgrafi? Jak na przykład chcesz napisac kura, to normalnie napisałbyś "kóra" więc tylko napisz odwrotnie niż myslisz że jest dobrze i napiszez dobrze... A nie.. 15 lat? To nie, stanowczo zbyt skomplikowane  Pamiętam że jak byłem w Twoim wieku nie umiałem odczytać zegarka! A Ty umiesz? Jesli tak to jesteś dalej niż ja, bo ja dotąd nie umiem... Huj!
 Pamiętam że jak byłem w Twoim wieku nie umiałem odczytać zegarka! A Ty umiesz? Jesli tak to jesteś dalej niż ja, bo ja dotąd nie umiem... Huj!  

neologizmów tyle można się doszukać, że głowa boli. Oto kilka pytań:
 neologizmów tyle można się doszukać, że głowa boli. Oto kilka pytań: