E no, myślałem że to wy ze mnie będziecie się nawalać. Ale co ten gość tu robi, kompletnie pojęcia nie mam. Przyjmując, że nie jest to gość na własne życzenie rzucający się w ocean, można stwierdzić że:
1. Jak coś pisze, to pod wpływem _________ (tu wstaw: piwo, heroina, tanie wino, twórczość Adama Mickiewicza, nałogowe oglądanie programu "Teletubbies", do wyboru)
2. Jak tekst ma być dla nastolatków, to pisz coś odpowiadającego nastolatkom, bo to co tworzysz, raczej by mi nie spasowało
3. Co do ortografii... hmm..... zaciekawiło mnie to

neologizmów tyle można się doszukać, że głowa boli. Oto kilka pytań:
a) Kto to jest "pszyjaciel"? Ja mam kilku przyjaciół, ale w całym swoim nędznym życiu o żadnych takich nie słyszałem. Jakaś nowo utworzona banda meneli w twojej miejscowości, czy co?
b) "podrurzy" - chodziło Ci o nowy gatunek humanoida? Tacy, co mieszkają pod rurami? Swoją drogą, ciekawe
c) "KRóLESTWO TRZECH WIESZ" - łapię, że chodzi o jakieś królestwo, ale nie, nie wiem o jakie chodzi. No i jeszcze ta trójka... Jeszcze ciekawiej!
d) "łudz" - kurde, w tym momencie zatrzymałem się na kilka dobrych minut. Zastanawiałem się, czy to ktoś kogoś łudził, ale niczego takiego się nie doszukałem
No i skoro twierdzisz, że pod żadnym pozorem nie jesteś dyslektykiem - może jednak nad tym pomyślisz?