Latest post of the previous page:
Hej, jeszcze czekamy na minimum trzy oceny Bitwy nr 9! Zamknijmy pierwsze barażowe starcie, halo halo!
Latest post of the previous page:
Hej, jeszcze czekamy na minimum trzy oceny Bitwy nr 9! Zamknijmy pierwsze barażowe starcie, halo halo!

))
))
 )
)  bo Romek to mądra bestia jest.
 bo Romek to mądra bestia jest.
 - poddałem się nastrojowi. Podobał mi się emocjonalnie. Że się ktoś porwał na coś takiego... Nie pamiętam o czym było dokładnie, ale za ten dziwny stan  - full respect.
 - poddałem się nastrojowi. Podobał mi się emocjonalnie. Że się ktoś porwał na coś takiego... Nie pamiętam o czym było dokładnie, ale za ten dziwny stan  - full respect. 
 )
 )
 (Nie no, Sarah, serio uważasz, że jestem takim megalomanem, żeby samego siebie wstawić do własnego tekstu bitewnego... hmmm... ok, nie było pytania
 (Nie no, Sarah, serio uważasz, że jestem takim megalomanem, żeby samego siebie wstawić do własnego tekstu bitewnego... hmmm... ok, nie było pytania  Eldil DO KAŻDEGO TEKSTU, Eldil  DO TEMATU BITWY!
 Eldil DO KAŻDEGO TEKSTU, Eldil  DO TEMATU BITWY!  ) Tekst jest fajny, faktycznie "w moim stylu" (co jest oczywistą zaletą
 ) Tekst jest fajny, faktycznie "w moim stylu" (co jest oczywistą zaletą  ) - użycie weryludków jako bohaterów, zatarcie granicy między postaciami a czytelnikami. Lubię to
 ) - użycie weryludków jako bohaterów, zatarcie granicy między postaciami a czytelnikami. Lubię to  Niepotrzebna tylko ta rezygnacja bijąca z tekstu. Widać po reakcjach, że wojna jeszcze nie przegrana
 Niepotrzebna tylko ta rezygnacja bijąca z tekstu. Widać po reakcjach, że wojna jeszcze nie przegrana  Oraz, inaczej niż u N, tekst wyczyszczony, zadbany
 Oraz, inaczej niż u N, tekst wyczyszczony, zadbany 
 P.Yonk dobrze to ujął. I brawa za heroizm - jedyny uczestnik który odważył się na wiersz
 P.Yonk dobrze to ujął. I brawa za heroizm - jedyny uczestnik który odważył się na wiersz 
 ) konkurentom z ToPA? Musiałbym dobrze się przekopać przez ich teksty, bo nie łapię jakiś oczywistych związków. Ani innego klucza.
 ) konkurentom z ToPA? Musiałbym dobrze się przekopać przez ich teksty, bo nie łapię jakiś oczywistych związków. Ani innego klucza.

A czy to byłaby megalomania czy też cwane zamydlenie kto jest autorem?

i ja tu rezygnacji nie widzę, raczej sarkastyczne ujęcie postaci większości autorów uczestniczących w bitwach ( w stylu każdy jest jak G)
Po pierwszym zdaniu widzisz, że na jednym toczy się akcja.
Po tym zdaniu widzisz, że jest i drugi statek. Który "Leczi obok, równo legje. Ekskortuje."
- dla mnie jednoznaczne.faraon pisze:Temat: Okręt eskortowy
Gatunek: dowolny
Objętość: max 6.000 znaków ze spacjami
Czas do: 12.05.2018 do 23:59
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”