Latest post of the previous page:
Ej, spojlery? O czymś nie wiem? Nie wolno się przyznawać do końca konkursu, hm?

Latest post of the previous page:
Ej, spojlery? O czymś nie wiem? Nie wolno się przyznawać do końca konkursu, hm?

rilaks - ja tylko prowokuję

Ja mam odwrotnie. Generalnie pozytywnie oceniam tę bitwę, wszystkie teksty mi się podobają, wszystkie są opowiadaniami (a to lubię).
 Barcelona z czasów wojny domowej w Hiszpanii i Barcelona współczesna, katedra św. Eulalii i Sagrada Familia, która nie jest "prawdziwą katedrą" (bo rzeczywiście nie jest), a po drodze jeszcze "katedra jako taka" w wersji Osipa Mandelsztama, w Polsce lat pięćdziesiątych. Dobre. Tylko te karalusze wąsiska bym sobie darowała, bo to już pewien nadmiar.
 Barcelona z czasów wojny domowej w Hiszpanii i Barcelona współczesna, katedra św. Eulalii i Sagrada Familia, która nie jest "prawdziwą katedrą" (bo rzeczywiście nie jest), a po drodze jeszcze "katedra jako taka" w wersji Osipa Mandelsztama, w Polsce lat pięćdziesiątych. Dobre. Tylko te karalusze wąsiska bym sobie darowała, bo to już pewien nadmiar. I ta Aga z Ravalu... Barszalona. I jeszcze Rajmund z Pennaforte, zgrabnie włączony w (prawie) teraźniejszość. Tak sobie kombinowali. Dużo wszystkiego tam nawrzucali, ale Katedra, to Katedra
 I ta Aga z Ravalu... Barszalona. I jeszcze Rajmund z Pennaforte, zgrabnie włączony w (prawie) teraźniejszość. Tak sobie kombinowali. Dużo wszystkiego tam nawrzucali, ale Katedra, to Katedra 

uthModar pisze:Gratulacje dla A&F, naprawdę dobre teksty i wyrównana walka

Maksymalnie. Można również głosować tylko na swoich ulubieńców.
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”