Latest post of the previous page:
Ale Pepe na 100% wczoraj na czacie nie był

G.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Ale Pepe na 100% wczoraj na czacie nie był
Faraon też ma samotne "a" w podpisie.
Wspólnymi siłami z P.Yonkiem, kolejna zagadka kryminalna pomyślnie rozwiązanaRubia pisze:Temat: Sonata księżycowa
Skoro do "tematów", czyli do obu półfinałowych. Beethoven się sprawdziłRubia pisze:Komentarz do tematów: tytuły te funkcjonują już od dawna w kulturze, są powiązane z dwoma wybitnymi dziełami. Skojarzenia z nimi będą mile widziane, chociaż nieobowiązkowe.
Nie darmo Faraon zakończył film tekstem z Gwiezdnych Wojen, wrzucił grafikę z Batmana i surrealistyczny obraz. Obstawiałem SF - w pierwszym temacie fantasy, więc blisko, u Was może twarda fantastyka naukowa, może modna w Polsce fantastyka społeczna. Może fantastyka historyczna, może cyberpunk, wymieniane często postapo? Albo nowe zderzenie z horrorem
Gratulacje, śliczny puchar
Faraon pisze: @ Eldil, gratuluję, musieliśmy z Rubią zmienić temat SF, żeby E&J nie mieli więcej czasu niż B&S.
Oficjalnie potwierdziłem Wam gatunek, z wyprzedzeniem. I spaliłem Wam temat. Także ten... Kocham Was, nie bijcie!Faraon pisze: nie zmieniliśmy na gorszy, a "Trwałości pamięci" też mogą użyć jak chcą
nieobowiązkowo można stworzyć jeden tekst na dwa tematy jeśli komuś się spodobała "Trwałość pamięci"![]()
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”