Latest post of the previous page:
Cześć, Koteł. Tylko nie siadaj wszystkim na książkach podczas czytania.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Latest post of the previous page:
Cześć, Koteł. Tylko nie siadaj wszystkim na książkach podczas czytania.Staram się, jak mogę! Czasem tak bardzo, że przez gonitwę myśli nie mogę w nocy zasnąć.
Niczego nie obiecuję!Kareen pisze: (ndz 21 mar 2021, 19:36) Cześć, Koteł. Tylko nie siadaj wszystkim na książkach podczas czytania.
To w takim razie dobrze, że ja kotka, nie kocur.Navajero pisze:Kocury zawsze się rządzą
Hej, miło Cię tu widzieć!
Ciebie też.
Cześć. Myślę, że tutaj zazwyczaj jest inaczej. Próbujemy sobie nawzajem pomagać, czyli właśnie proponujemy dodanie brakujących ogonków, a nie krzyczymy: Ty baranie, jak mogłeś zapomnieć ogonka! Ale zdarza się, że ktoś sobie tego barana sam dośpiewa i się awanturuje. Oraz beczy.CzornyKoteł pisze: (sob 20 mar 2021, 20:24) Poza tym przeraża mnie to, jak agresywnie w innych miejscach ludzie odnoszą się do krytyki swoich tekstów – nawet jeśli to zwykłe poprawienie kilku pogubionych przecinków i zaproponowanie urwanego ogonka w miejscu, w którym go zabrakło. Mam nadzieję, że tutaj będzie inaczej.
Zdążyłam zauważyć. Ale to chyba domena nowych użytkowników. Z tego, co widzę, jeśli ktoś zagrzewa tu miejsce na dłużej, to i nie ma problemów z krytyką.Thana pisze: (wt 23 mar 2021, 11:34) le zdarza się, że ktoś sobie tego barana sam dośpiewa i się awanturuje.
Nie wiem, czy mam silne nerwy, raczej bym tak o sobie nie powiedziała. Tylko chyba doszłam do tego etapu „zen” w życiu, że wiem, że w niektórych przypadkach nie ma się co denerwować.
Mój recenzent napisał mi w recenzji pracy magisterskiej, że jest pełna błędów ortograficznych oraz interpunkcyjnych... Dam radę!Navajero pisze: (wt 23 mar 2021, 14:42) Może będziesz miała kiedyś okazję to przetestować, czytając recenzję swojej książki, z której będzie wynikać, że recenzent jej nie przeczytał, ale i tak wie, że jesteś do niczego![]()
W takim razie recenzent albo promotor kłamał, bo promotor napisał, że praca jest wymuskana pod względem językowym. :(
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”