Latest post of the previous page:
A bo ja wiem. Mnie tam nigdy fetka nie smakowała.Maladrill pisze:Narkotyki są dobre

Latest post of the previous page:
A bo ja wiem. Mnie tam nigdy fetka nie smakowała.Maladrill pisze:Narkotyki są dobre
Drogi dziadku, spokojna twoja nieuczesana. Piszemy o archeologii.Navajero pisze:Drogie dziewczęta - chciałem Wam tylko zwrócić uwagę, że w dobie Internetu nikt nie jest anonimowy, a odpowiednie instytucje panstwowe aktywnie przeczesują cyberprzestrzeń w celu wyszukiwania rozmaitych różności. Dlatego pewnymi doświadczeniami życiowymi lepiej się nie chwalić - o ile ktoś nie chce mieć później - bynajmniej niewirtualnych problemów.
Użyty w odpowiednich ilościach - również.Maladrill pisze:bo każdy drag użyty w nieodpowiednich ilościach może zagrażać twojemu zdrowiu lub życiu.
Uzależnienie nie jest jedynym problemem mogącym pojawić się przy używaniu narkotyków. Zażywanie LSD, czy psylocybiny może spowodować wystąpienie schizofrenii u ludzi, którzy mają do niej... inklinacje.Maladrill pisze:Jak ktoś ma łeb na karku, to nie będzie żarł Apapu jak popcornu, kontakty z narkotykami i alkoholem nie doprowadzą go do uzależnienia.
Na bieluniu to o wszystko nietrudno, łącznie z nacieraniem się własnym kałem z powodu atakujących nas demonów, wychodzących z każdego pora (poru?) naszego ciała. Nie używałem nigdy. Masakra.Maladrill pisze:Nie wszystkie rzeczy trzeba testować na sobie, a w szczególności należy uważać z tak toksycznym roślinkami jak bieluń, gdzie śmiertelnie zatruć się nie trudno...
Przecież jestemMaladrill pisze:BTW, czy ty nie powinieneś się właśnie szkolić???
Łatwiej znaleźć DMT, a to prawie to samo. Ale nie wiem, nie brałem, nie namawiam, nie znam się.Preissenberg pisze:Sam muszę kiedyś skądś to wytrzasnąć.